Djurklinik Morelius

Vi finns här för ditt husdjur

Vid smådjursklinik Morelius får ditt husdjur förstklassig service.

Våra hemtrevliga lokaler finns i Nickby centrum, i Sibbo och på Bändö i Helsingfors.

IMG_8796

Vi har specialiserat oss på alla tjänster i anknytning till smådjurskirurgi, ortopedi och anestesi. Tack vare vår kunskap och vår moderna högklassiga utrustning kan vi genomföra de mest krävande kirurgiska ingreppen på smådjur.

Tjänster

IMG_8935

Vår kompetens inom ortopedi är en av de högsta som finns i landet därför fungerar vi huvudsakligen som remissinstans. Vi erbjuder även mångsidiga tjänster i anknytning till inremedicin hud- och tandvård.

Personal

Samuli Heiskanen

Vid Djurklinik Morelius får ditt husdjur även omfattande veterinärmedicinsk bashälsovård. Du kan kontakta oss oavsett vilka frågor du har gällande ditt husdjurs hälsa och välbefinnande.

Kontakta oss

Rekommendationer

Jättebra service!! Vår hund behöver en akut tid för ortopedisk operation och den bokades till samma kväll. Trevlig och kompetent personal. Stark rekommendation👍

Morelius har kompetent, hjälpsam och vänlig personal, och jag rekommenderar helhjärtat det företagets tjänster. Hilla-kissa var mycket nöjd med undersökningarna och den service hon fick och ägaren var mycket nöjd med att allt gick smidigt och lugnt. 10/10

Behöver ditt husdjur vård?

Boka tid på kliniken i Sibbo eller på Brändö idag.